dimarts, 8 de juliol del 2008

LES GAXINES DEL CONCO'N JAUME






















Dues gallines i uns quants de polls. On és en Wally? Aquestes són les famoses gaxines que m'han fet anar de bòlit aquests dies, no poguent anar a Sitges al seu recital/festival poètic on en Pau Vadell també participava (també he hagut de regar i fer la collita de tot) però estic content, la feina és gratificant, tenir una tomàtiga gegant entre les mans no té preu, "para todo lo demás: mastercard!"... Què més? En aquest entorn idíl·lic he estat entrevistat per radio nacional en un programa fet pel també poeta Miquel Cardell sobre la presentació d'avui de LLIBRE DEL SILENCI de Jaume C. Pons Alorda i REVISAR-TE EL NOM d'Emili Sánchez Rubio. A veure com va la cosa... Tant de bo vengui colcú!


A veure si la gent fa un poc més de pesta poètica, mem, ho tenim tot molt abandonat! Cagondei!

Fins prest

Lord Alorda





Ps: de record una foto de regal, Perejaume i Eduard Carmona tallant el bacallà (poètic) en forma de pastissos i coques ("coquies" a Manacor) a la Fundació Palau. Això sí que no té preu... Mirau quina concentració en els seus rostres!

2 comentaris:

Pau de sa Punta Grossa ha dit...

La gent està de vacances. Jo apostaría per matar-los.
Estic per passar de tothom també! Veure que un fa la feina i els altres ni es dignen a enviar el material per la Pèl capell i llavors encara venen a dir-te que la fas en preses i que no consultes res, vaja quina poca vergonya. Miserables tots (Jaume, això no va per tu, ets l'únic i ets únic).

Pau de sa Punta Grossa ha dit...

Hòstia, ara me cremat. Anau tots a la merda!